ORDU / ÜNYE - Şehit Cemal Mutlu İlkokulu

Şenol AKTAŞ - Okul Müdürü

01/07/1977 Ünye doğumludur. İlkokul ve Ortaokulu Çaybaşı İlçesi İlküvez İlköğretim okulunda, lise öğrenimini ise Ünye Mustafa Rakım Anadolu Lisesinde (Ünye Lisesi) bitirmiştir.19 Mayıs Üniversitesi Amasya Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden 1998 yılında mezun olmuştur ve aynı yıl 07/10/1998 yılında Bolu-Kıbrıscık ilçesi Belen-1 İlköğretim okuluna sınıf öğretmeni olarak atanmıştır. 2003-2005 yılları arası Ordu İli İkizce Şenbolluk Topul Mah. İlköğretim okulunda görev yapmıştır. 2005-2013 yılları arasında Çaybaşı İlçesi İlküvez İlköğretm okulunda Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştır. 2013- 2021 yılları arasında Çaybaşı İlçesi Kapılı Şehit İslam Çubuk İlk/Ortaokulunda Müdür yardımcılığı ve Okul Müdürlüğü yapmıştır. Ünye İlçesi Şehit Cemal Mutlu İlkokulundaki Okul Müdürlüğü görevine 23/06/2021 tarihinde başlamıştır. Ahmet Yesevi Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi Yüksek Lisans programından mezun olan ve ´´Öğretmenlerin Dijital Yeterliklerinin Bazı Değişkenler Bağlamında İncelenmesi´´ konusunda uluslararası dergide yayınlanmış makalesi ve ´´Öğretmenlerin Dijital Akıcılık Düzeylerinin Belirlenmesi´´ konusunda Ulusal Dergide yayınlanmış makalesi, ayrıca ´´Muallimce Nağmeler´´ adlı ISBN numarası almış Şiir&Yazı Antoloji kitabı bulunan Şenol AKTAŞ, Evli 2 erkek ve 1 kız çocuk babasıdır.